torstai 8. syyskuuta 2016

Fuschlsee














Sain olla eilen keskellä postikorttimaisemia, kun matkustin Fuschlsee-järvelle. Salzburgista sinne pääsee bussilla noin puolessa tunnissa liikenneruuhkasta riippuen. Oli kyllä aika uskomaton tunne, kun näki tuon järven bussista vähän ylempää katsottuna ja vielä kokonaisuudessaan. Kameraa en siinä vaiheessa kaivanut esille, jäin vain ihastelemaan.

Vesi on turkoosin sinistä ja niin kirkasta. Järven rannalla on paljon nättejä hotelleja, joilla on omat yksityisrantansa. Itse olin uimarannalla ja kävin myös uimassa, vaikka vesi ihan jäätävän kylmää olikin. Hotelleissa näkyi olevan paljon vanhempia ihmisiä ja tuli itsellekin mieleen, että en heti keksi parempaa paikkaa viettää eläkepäiviä. Tuonne olisi ihan mahtavaa vielä joskus palata lomailemaan ja yöpyä jossakin järven rannalla sijaitsevista hotelleista, vuokrata vene tai kanootti ja uida ja ai että. Tai voisin vain tuijottaa noita maisemia koko päivän, muuta ei tarvitsisi.

Mutta onneksi voin vielä tämän kymmenen kuukauden aikana palata tuonne ja haluan ehdottomasti käydä läpi muutkin Salzkammergut-alueen järvet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti